Jump to content




Plastic Alpha [WIP] (OpenPeripheral) - Google Glass in CC!

peripheral utility computer

72 replies to this topic

#61 Hexxah24

  • New Members
  • 2 posts

Posted 12 August 2014 - 01:39 AM

This is not working for me. It just says "Could not find Glass Bridge". Anyone know what I should do?

#62 Rectar2

  • Members
  • 43 posts
  • LocationThe Universe

Posted 13 August 2014 - 08:21 PM

Pretty cool, but the light blue text can be a bit hard to read. You should make the colors changeable.

 Hexxah24, on 12 August 2014 - 01:39 AM, said:

This is not working for me. It just says "Could not find Glass Bridge". Anyone know what I should do?
This program requires OpenPeripherals, and the Terminal Glasses Block from that mod needs to be placed next to the computer.

Edited by Rectar2, 15 August 2014 - 09:49 PM.


#63 TommieIV

  • Members
  • 7 posts

Posted 14 August 2014 - 08:05 PM

You need to make an appstore. I know that would be time consuming but it could be a "feature for the future "

#64 Anon10W1z

  • Members
  • 22 posts

Posted 15 August 2014 - 09:29 PM

Doesn't seem to work with the world sensor...

#65 kacpercz99

  • New Members
  • 2 posts

Posted 18 August 2014 - 12:45 AM

 1lann, on 03 August 2014 - 06:02 AM, said:

 kacpercz99, on 30 July 2014 - 02:16 PM, said:

I have an problem with the city setup when i type $$New York or something else it says "Invalid City"
Oh yeah, to everyone who has this problem, you need to make sure your HTTP whitelist is set to prefferably "*" or allow "api.worldweatheronline.com/*".
It worked but now i got "Plastic has crashed and will now restart see /plasticLog for more information" and the plasticlog is not working " bios:366: [string "plasticlog"]:2: '<name>' expected

#66 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 18 August 2014 - 12:57 AM

you're meant to open the log in the edit program, it is not a self contained program. simply run edit plasticlog

#67 robbie0630

  • New Members
  • 1 posts

Posted 24 August 2014 - 02:04 AM

Hey, discovered a bug:
I tried to set my city for weather and time, and even with the example ($$New York) it still said invalid city. Please help.

#68 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 24 August 2014 - 02:29 AM

 robbie0630, on 24 August 2014 - 02:04 AM, said:

Hey, discovered a bug:
I tried to set my city for weather and time, and even with the example ($$New York) it still said invalid city. Please help.

 1lann, on 03 August 2014 - 06:02 AM, said:

Oh yeah, to everyone who has this problem, you need to make sure your HTTP whitelist is set to prefferably "*" or allow "api.worldweatheronline.com/*".


#69 utybo

  • Members
  • 7 posts
  • LocationOrlĂ©ans, France

Posted 21 February 2015 - 12:52 PM

I updated this program so that it uses the sync() method. If it is not used, the gui will not show up !
Available here : http://pastebin.com/rbnyLdrZ
Download it to your computer through this command :
pastebin get rbnyLdrZ utybosplastic

EDIT : It was removed from Pastebin for some unknown and mysterious reasons. I will re-upload it ASAP.

Edited by utybo, 22 February 2015 - 05:22 PM.


#70 Eltie905

  • New Members
  • 1 posts

Posted 20 March 2015 - 11:28 PM

 1lann, on 22 June 2013 - 05:37 PM, said:

Alright, I updated plastic to v0.1 beta.

Changes:
  • Weather, you can lookup for anywhere by using $$weather for <city> or $$weather for your weather.
  • Time and date lookup by doing $$time for <city>
  • Change settings within Plastic with $$settings
  • Lots of tweaks and bug fixes ect.
When ever I start the program it says I don't have a bridge attached and I have one attached.
Please help. :(

#71 Uncertified Robot

  • Members
  • 11 posts

Posted 25 March 2015 - 09:04 AM

For anyone getting an error that there's no bridge attached:
Edit line 35 and change "openperipheral_glassesbridge" to "openperipheral_bridge"

#72 powerlego

  • New Members
  • 1 posts

Posted 26 October 2015 - 02:31 AM

I found a bug with the program
It won't run and the plasticLog says this

plastic:239: attempt to call nil

#73 Lupus590

  • Members
  • 1,962 posts
  • LocationUK

Posted 26 October 2015 - 11:34 AM

 powerlego, on 26 October 2015 - 02:31 AM, said:

I found a bug with the program
It won't run and the plasticLog says this

plastic:239: attempt to call nil

the function called on line 239 doesn't exist





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users