Jump to content




Discover App (Ver. 7.4) - Apps, Snippets, Cloud Storage, Chat Board, Mail, Profiles, Support Tickets

utility networking lua

302 replies to this topic

#301 DannySMc

  • Members
  • 1,808 posts
  • Location/home/dannysmc95

Posted 24 September 2017 - 08:51 PM

View PostFlamerGamer1234, on 23 September 2017 - 03:24 PM, said:

This post is almost a month old but i need help, this error appears every time i start Discover.Posted Image

I shall take a look, can you give me the version of CC you were using? and also if you was using an emulator.

#302 Gouldz

  • New Members
  • 1 posts

Posted 08 October 2017 - 10:32 AM

View PostDannySMc, on 24 September 2017 - 08:51 PM, said:

View PostFlamerGamer1234, on 23 September 2017 - 03:24 PM, said:

This post is almost a month old but i need help, this error appears every time i start Discover.Posted Image

I shall take a look, can you give me the version of CC you were using? and also if you was using an emulator.

I'm having this error too. Im using CraftOS 1.7 and no emulator

#303 DannySMc

  • Members
  • 1,808 posts
  • Location/home/dannysmc95

Posted 09 October 2017 - 01:59 PM

View PostGouldz, on 08 October 2017 - 10:32 AM, said:

View PostDannySMc, on 24 September 2017 - 08:51 PM, said:

View PostFlamerGamer1234, on 23 September 2017 - 03:24 PM, said:

This post is almost a month old but i need help, this error appears every time i start Discover.Posted Image

I shall take a look, can you give me the version of CC you were using? and also if you was using an emulator.

I'm having this error too. Im using CraftOS 1.7 and no emulator

Will take a look, not sure.





2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users