Jump to content




Can't set a profile picture?


7 replies to this topic

#1 zephar26

  • Members
  • 10 posts
  • LocationSomewhere Over the Rainbow

Posted 26 January 2017 - 03:35 AM

As seen in the title, I've tried setting various sizes of pictures at varying file sizes, most below 200 KB, but every time it tells me "Failed to set a new photo".

Does anyone have an idea as to why this is?

#2 Lupus590

  • Members
  • 1,667 posts
  • LocationUK

Posted 26 January 2017 - 11:32 AM

try an image in a different format?
try again later?

#3 zephar26

  • Members
  • 10 posts
  • LocationSomewhere Over the Rainbow

Posted 26 January 2017 - 04:51 PM

I've tried both jpegs and pngs, even a gif actually.

No dice. :(

#4 Bomb Bloke

    Hobbyist Coder

  • Moderators
  • 6,584 posts
  • LocationTasmania (AU)

Posted 27 January 2017 - 12:43 AM

Are you uploading, URL importing, or...?

Can you provide a link to your image? Just dump it on imgur or whatever if it's not online.

Edited by Bomb Bloke, 27 January 2017 - 12:44 AM.


#5 zephar26

  • Members
  • 10 posts
  • LocationSomewhere Over the Rainbow

Posted 27 January 2017 - 12:57 AM

I have tried both options in that, still nothing.
Anyways, here's a candidate picture to represent my profile for now

#6 Bomb Bloke

    Hobbyist Coder

  • Moderators
  • 6,584 posts
  • LocationTasmania (AU)

Posted 27 January 2017 - 01:30 AM

The site uploader is indeed broke'd. Wonder when that happened.

Just for now we're limited to Gravatar.

#7 zephar26

  • Members
  • 10 posts
  • LocationSomewhere Over the Rainbow

Posted 27 January 2017 - 03:06 AM

I don't believe I've messed with gravitar at all. Ah well, thanks fer the confirmation. Now I can sleep easy knowing I'm not insane.

#8 Dog

  • Members
  • 1,053 posts
  • LocationEarth orbit

Posted 08 February 2017 - 08:40 PM

View PostBomb Bloke, on 27 January 2017 - 01:30 AM, said:

The site uploader is indeed broke'd. Wonder when that happened.
...
Couldn't have been too long ago - I updated some of the pics in one of my threads about a month (or less) ago. Here's hoping it gets sorted out sometime soon - I have a new pic for one of my threads I can't upload...

EDIT: turns out the pics I updated were from Imgur, not the forums :/

Edited by Dog, 09 February 2017 - 07:02 AM.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users