Jump to content




[MC 1.7.10/CC 1.75][SSP] Opening an adnvanced computer crashes the game


6 replies to this topic

#1 JonE999

  • Members
  • 4 posts

Posted 11 February 2017 - 01:35 PM

What led to this originally was that I had to reinstall my modded minecraft, in other words, basically I deleted all of the files inside my minecraft folder for curse except for the saves, which I moved to my desktop. I then re-installed all of the mods I had( or at least most of them) from memory and launched the game. I tried opening up a computer that was set up to simply receive a signal to open and close drawbridges. But after about 1 or two seconds of opening the computer my game would crash. After this I tried launching the game again, breaking the computer, and then placing it down and using it again. This time everything worked fine for about 10-15 minutes until it crashed again in the same way as described previously, resulting in this crash report: http://pastebin.com/mLgMH0gN

And since the log is far too huge for pastebin: https://gist.github....8c62db43b27e1d2

#2 Lupus590

  • Members
  • 1,578 posts
  • LocationUK

Posted 11 February 2017 - 06:11 PM

Are you using the latest version of forge which is compatible with 1.7.10?

#3 JonE999

  • Members
  • 4 posts

Posted 11 February 2017 - 06:18 PM

View PostLupus590, on 11 February 2017 - 06:11 PM, said:

Are you using the latest version of forge which is compatible with 1.7.10?
I am using version 10.13.4.1614 which is the latest for 1.7.10, yes

#4 Lupus590

  • Members
  • 1,578 posts
  • LocationUK

Posted 11 February 2017 - 07:57 PM

does the bug still occur when CC is the only mod?

#5 JonE999

  • Members
  • 4 posts

Posted 11 February 2017 - 09:09 PM

View PostLupus590, on 11 February 2017 - 07:57 PM, said:

does the bug still occur when CC is the only mod?
Doesn't look like it, so it's most likely a compatibility issue, also the bug seems to be specific to my ssp world i.e. it doesn't happen in other worlds even though I try it with the same code and setup and all the mods installed
EDIT: Although it does happen on ALL advanced computers in that specific world

Edited by JonE999, 12 February 2017 - 05:06 AM.


#6 Bomb Bloke

    Hobbyist Coder

  • Moderators
  • 6,416 posts
  • LocationTasmania (AU)

Posted 12 February 2017 - 05:30 AM

You should be confirming your issues are reproducible without CCTweaks before reporting them in this section.

#7 JonE999

  • Members
  • 4 posts

Posted 12 February 2017 - 06:58 AM

View PostBomb Bloke, on 12 February 2017 - 05:30 AM, said:

You should be confirming your issues are reproducible without CCTweaks before reporting them in this section.
I disabled CCTweaks and the same thing happens, but just in case the crash report is different in a major way: http://pastebin.com/cq0FCgJn
And the log: https://gist.github....0de034ac706588d





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users