Jump to content




ComputerCraft 1.3.1 for Minecraft 1.1 (BackPort)


31 replies to this topic

#1 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 13 March 2012 - 05:59 PM

BACKPORT UPDATED AS OF 6 PM EST 3/13/2012
If you downloaded before this, please re-download. (This version should be 95% bugfree)

By: Casper7526 and CravingPine

This is subject to change as I need bug-testing done, it should be 100% working and anything that arises will prolly end up being in 1.3.1 as a bug itself anyway.

Let me know how it works.

(Btw, check your config since I added an easter egg to the range of modems lol)

Client: http://www.mediafire...dk21m82bh6do6om

Server: http://www.mediafire...na5tlwstq6tdn82

Bukkit: http://www.mediafire...c3inaq29dgxkkro


Delete your ComputerCraft Folder
Delete your Config for ComputerCraft

Install

#2 notgodsarmy666

  • New Members
  • 22 posts

Posted 13 March 2012 - 06:13 PM

thanks this saves my life... or at least my monitor ;p

#3 bobster71

  • Members
  • 36 posts

Posted 13 March 2012 - 09:40 PM

Thanks for the backport. Im still wating on redpower to update, but I realy wanted the monitors, so thanks again.

#4 happy2pester

  • Members
  • 16 posts

Posted 13 March 2012 - 09:52 PM

You guys are amazing for doing a backport - I'm stuck on 1.1 until IC2 and RP2 update, but I love this mod, so thanks for backporting

#5 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 13 March 2012 - 10:33 PM

Updated to fix SMP bugs, client had to be updated as well, so re-download plox (6 PM EST 3/13/2012)

#6 nrgamp

  • New Members
  • 2 posts

Posted 14 March 2012 - 12:09 AM

Can you make a video please? When I do as stated my server runs but my client crashes and gives me this error: java.lang.IllegalArgumentException: Slot 209 is already occupied by dan200.turtle.shared.BlockTurtle@6c0fcedd when adding railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced@1d64698
at oe.<init>(Block.java:176)
at oe.<init>(Block.java:204)
at acy.<init>(BlockRail.java:35)
at railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced.<init>(BlockRailAdvanced.java:20)
at railcraft.common.RailcraftBlocks.registerBlockRailAdvanced(RailcraftBlocks.java:46)
at railcraft.common.modules.ModuleExtras.initializeModule(ModuleExtras.java:24)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.initializeModule(RailcraftModuleManager.java:85)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.loadModules(RailcraftModuleManager.java:52)
at mod_Railcraft.load(mod_Railcraft.java:86)
at ModLoader.init(ModLoader.java:824)
at ModLoader.AddAllRenderers(ModLoader.java:189)
at afq.<init>(afq.java:80)
at afq.<clinit>(afq.java:9)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:316)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:624)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 6969d6ba ----------

#7 thesbros

  • Members
  • 484 posts
  • LocationMy house. Where else?

Posted 14 March 2012 - 03:50 AM

View Postnrgamp, on 14 March 2012 - 12:09 AM, said:

Can you make a video please? When I do as stated my server runs but my client crashes and gives me this error: java.lang.IllegalArgumentException: Slot 209 is already occupied by dan200.turtle.shared.BlockTurtle@6c0fcedd when adding railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced@1d64698
at oe.<init>(Block.java:176)
at oe.<init>(Block.java:204)
at acy.<init>(BlockRail.java:35)
at railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced.<init>(BlockRailAdvanced.java:20)
at railcraft.common.RailcraftBlocks.registerBlockRailAdvanced(RailcraftBlocks.java:46)
at railcraft.common.modules.ModuleExtras.initializeModule(ModuleExtras.java:24)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.initializeModule(RailcraftModuleManager.java:85)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.loadModules(RailcraftModuleManager.java:52)
at mod_Railcraft.load(mod_Railcraft.java:86)
at ModLoader.init(ModLoader.java:824)
at ModLoader.AddAllRenderers(ModLoader.java:189)
at afq.<init>(afq.java:80)
at afq.<clinit>(afq.java:9)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:316)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:624)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 6969d6ba ----------

That's a block ID error. You can fix that by going into Railcraft or CC's config file. Usually located at .minecraft/config, and changing the conflicting block ID.

#8 Regelneef

  • Members
  • 37 posts
  • LocationThe Nether-lands...

Posted 15 March 2012 - 08:49 AM

THNX for the backport, now I can enjoy the latest version without giving up redpower.

#9 nrgamp

  • New Members
  • 2 posts

Posted 17 March 2012 - 03:34 AM

View Postthesbros, on 14 March 2012 - 03:50 AM, said:

View Postnrgamp, on 14 March 2012 - 12:09 AM, said:

Can you make a video please? When I do as stated my server runs but my client crashes and gives me this error: java.lang.IllegalArgumentException: Slot 209 is already occupied by dan200.turtle.shared.BlockTurtle@6c0fcedd when adding railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced@1d64698
at oe.<init>(Block.java:176)
at oe.<init>(Block.java:204)
at acy.<init>(BlockRail.java:35)
at railcraft.common.rails.BlockRailAdvanced.<init>(BlockRailAdvanced.java:20)
at railcraft.common.RailcraftBlocks.registerBlockRailAdvanced(RailcraftBlocks.java:46)
at railcraft.common.modules.ModuleExtras.initializeModule(ModuleExtras.java:24)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.initializeModule(RailcraftModuleManager.java:85)
at railcraft.common.modules.RailcraftModuleManager.loadModules(RailcraftModuleManager.java:52)
at mod_Railcraft.load(mod_Railcraft.java:86)
at ModLoader.init(ModLoader.java:824)
at ModLoader.AddAllRenderers(ModLoader.java:189)
at afq.<init>(afq.java:80)
at afq.<clinit>(afq.java:9)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:316)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:624)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 6969d6ba ----------

That's a block ID error. You can fix that by going into Railcraft or CC's config file. Usually located at .minecraft/config, and changing the conflicting block ID.
I edited the railcraft config file to change the block Id and now when I start it up it gives me an error but b4 I can read it, it closes out also I am using the technic launcher using tekkit.

Also do I delete the config on both the client and server? or just client

Edited by nrgamp, 17 March 2012 - 03:40 AM.


#10 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 17 March 2012 - 03:44 AM

ModLoader.txt stores the last error.

#11 gknova6

  • New Members
  • 7 posts

Posted 17 March 2012 - 05:24 AM

The montior block is invisible for me

#12 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 17 March 2012 - 08:23 AM

Prolly a sphax issue, talk to FuzzyPurp for a sphax texture pack that works.

#13 KevStyle

  • New Members
  • 12 posts

Posted 17 March 2012 - 11:47 AM

how do i install it? (i have 1.2..3) but want bukkit thats why i backport.....

#14 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 17 March 2012 - 02:56 PM

This is for MC 1.1

#15 adamridley

  • New Members
  • 1 posts

Posted 18 March 2012 - 09:28 PM

I'm sorry to be a complete noob but me and my friend have a problem. Here is what happens.

When on his server if we try to craft any computercraft item it appears for a split second then disappears so we can not take it out of the crafting table. This happens for both of us.

He is running a tekkit server and we both have tekkit client. We deleted the computercraft folders and config files and fixed the blockid error for the turtle. (Ended up putting the old turtle config file back.)

For the server he did pretty much exactly the same except used the server download files at the top here. What is going wrong? We've determined it must the the server that has the issue since both of us can go into single player and craft the items. Help!!! Thanks

#16 Espen

    Curious Explorer

  • Members
  • 708 posts

Posted 18 March 2012 - 09:57 PM

@Casper:
Just tried the backport to make an old map ready for CC 1.31, works great, thx!
Spoiler


#17 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 19 March 2012 - 02:59 AM

Nah just an asshole easter egg to make people realize you can change the range's by yourself :D/>

#18 FuzzyPurp

    Part-Time Ninja

  • Moderators
  • 510 posts
  • LocationHarlem, NY

Posted 19 March 2012 - 07:38 AM

@Casper /troll

#19 Averus

  • New Members
  • 22 posts

Posted 22 March 2012 - 03:17 PM

BUG

http://www.computerc...-reload-server/

#20 Casper7526

    OG of CC

  • Members
  • 362 posts

Posted 23 March 2012 - 06:37 AM

Pretty sure your the one with 4000 computers in your world... which isn't a bug, it's stupidity.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users