Jump to content




[CC 1.5] [MC 1.4.6/1.4.7] [SMP] Xfel's peripherals - New cable appearance!

peripheral api

524 replies to this topic

#281 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 17 July 2012 - 08:11 PM

Well, I think that's related to some internal problem. I'll look on it when back from vacation.

#282 srb

  • New Members
  • 4 posts

Posted 25 July 2012 - 03:57 PM

Mods loaded: 29
ModLoader 1.2.5
mod_CodeChickenCore 0.5.3
mod_MinecraftForge 3.1.2.94
mod_ModLoaderMp 1.2.5v1
mod_NotEnoughItems 1.2.2.4
mod_SpawnerGUI 1.2.5
mod_ReiMinimap v3.0_04 [1.2.5]
mod_Armor 1.2.5
mod_AtmosMobs v1.0 (MC 1.2.5)
mod_CCPrinter CC Printer 1.2.5 1.5
mod_ComputerCraft 1.33
mod_CCTurtle 1.33
mod_CCPeripheralCable v0.2
mod_Panda 1.1
mod_IC2 v1.95
DrZhark's Mo'Creatures v3.5.0 (MC 1.2.5)
mod_Zeppelin 1.2.5.0.30
mod_RedPowerCore 2.0pr5b2
mod_RedPowerLighting 2.0pr5b2
mod_RedPowerLogic 2.0pr5b2
mod_RedPowerMachine 2.0pr5b2
mod_ccSensors 0.3 (MC1.2.3)
mod_RedPowerWiring 2.0pr5b2
mod_RedPowerWorld 2.0pr5b2
mod_ZZZMissile 0.89
mod_WirelessRedstone 1.5
mod_WirelessRemote 0.5
mod_IDResolver 1.2.5 - Update 1
mod_CCAdvancedResourceProcessing v1.7.1

Minecraft has crashed!
----------------------

Minecraft has stopped running because it encountered a problem.




--- BEGIN ERROR REPORT 34336828 --------
Generated 25-7-12 17:56

Minecraft: Minecraft 1.2.5
OS: Windows 7 (amd64) version 6.1
Java: 1.6.0_25, Sun Microsystems Inc.
VM: Java HotSpot™ 64-Bit Server VM (mixed mode), Sun Microsystems Inc.
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: Intel® HD Graphics Family version 3.1.0 - Build 8.15.10.2509, Intel

java.lang.NoClassDefFoundError: cpw/mods/fml/common/FMLCommonHandler
at xfel.common.cccable.PeripheralCableMod.load(PeripheralCableMod.java:34)
at ModLoader.init(ModLoader.java:891)
at ModLoader.addAllRenderers(ModLoader.java:189)
at ahu.<init>(ahu.java:77)
at ahu.<clinit>(ahu.java:8)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:394)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:732)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
... 8 more
--- END ERROR REPORT 8b93e7f2 ----------

#283 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 25 July 2012 - 04:09 PM

please use minecraft forge v3.3.7 or later.

#284 Corbald

  • Members
  • 19 posts

Posted 26 July 2012 - 07:00 PM

Anyone tried this with any of the new BC 3x developer's SMP builds? I know the latest one that I have broke BC power connections with any NON-BC3x-alpha-SMP specific mod. Just wondering if I should even try this, heh!

#285 xuma202

  • Members
  • 288 posts
  • LocationBonn Germany

Posted 26 July 2012 - 07:19 PM

Yes I've tried this with BC 3x and it worked until I used a BC engine on the Allocator. MC just crashed. I now use it with BC 2x and it works fine. I'd not suggest updating BC as long as you don't need the new BC features and only use the Inventory Reader/Database.

#286 Corbald

  • Members
  • 19 posts

Posted 26 July 2012 - 08:17 PM

It's already been updated specifically for a testing server. Errors, crashes and world loss is expected on our server, for now. I'll try the engine on there and if it doesn't work, we are still running the latest release version of forestry. I'll try the peat engines.

Also, fixed a bug in 'inventory-dump' program @ line 61:

local maxd = t.item.maxDamage
to

local maxd = stack.item.maxDamage


#287 srb

  • New Members
  • 4 posts

Posted 26 July 2012 - 08:51 PM

View PostXfel, on 25 July 2012 - 04:09 PM, said:

please use minecraft forge v3.3.7 or later.

Thx Man

#288 toxicwolf

  • Members
  • 201 posts
  • LocationUnited Kingdom

Posted 27 July 2012 - 12:26 AM

I'm getting an error with the latest recommended build of Forge, 3.3.8.152:
Spoiler


#289 xuma202

  • Members
  • 288 posts
  • LocationBonn Germany

Posted 27 July 2012 - 08:53 AM

Have you've changed anything in the file structure of ARP or renamed any of the files? You have to put the folder arp not the archive in the mods folder. Try using it with Forge 3.3.7. As far as I know I had no trouble using it with Forge 3.3.8.

#290 toxicwolf

  • Members
  • 201 posts
  • LocationUnited Kingdom

Posted 27 July 2012 - 09:03 AM

View Postxuma202, on 27 July 2012 - 08:53 AM, said:

Have you've changed anything in the file structure of ARP or renamed any of the files? You have to put the folder arp not the archive in the mods folder. Try using it with Forge 3.3.7. As far as I know I had no trouble using it with Forge 3.3.8.
I just stuck the archive into the mods folder, so I will try extracting it now, and see if that works. But thanks anyway :D/>

EDIT: Gah, woops! That works fine now I actually did what it says in the installation instructions... Read that just a little too quickly :)/>. Thanks for your help! :D/>

Does this mod work with the RP2 tube network?

Edited by toxicwolf, 27 July 2012 - 09:31 AM.


#291 xuma202

  • Members
  • 288 posts
  • LocationBonn Germany

Posted 27 July 2012 - 09:46 AM

No ARP currently only supports Buildcraft. If I'm not mistaken Eloraam is not offering an API for developers. Maybe Xfel will someday make ARP working with the RP2 tube network but therefore he would need to ask Eloraam.

#292 toxicwolf

  • Members
  • 201 posts
  • LocationUnited Kingdom

Posted 27 July 2012 - 09:59 AM

View Postxuma202, on 27 July 2012 - 09:46 AM, said:

No ARP currently only supports Buildcraft. If I'm not mistaken Eloraam is not offering an API for developers. Maybe Xfel will someday make ARP working with the RP2 tube network but therefore he would need to ask Eloraam.
Yeah, I know about the lack of a public API, but fair enough; then I won't suggest a digital version of the RP2 retriever :)/>

#293 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 27 July 2012 - 10:25 AM

Type "ls /rom/apis" and tell me what it shows.

#294 toxicwolf

  • Members
  • 201 posts
  • LocationUnited Kingdom

Posted 27 July 2012 - 11:40 AM

I'm getting this error when breaking the peripheral cables:
Spoiler
It isn't every single time though.. Sorry I can't provide any more info.

EDIT: So far, it has only happened every time I disconnect my allocator from the computer by breaking the joining cable. Other peripherals seem okay.

Edited by toxicwolf, 27 July 2012 - 12:20 PM.


#295 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 27 July 2012 - 12:21 PM

Damn I thought I fixed that one. It happens when breaking the cable directly adjacent to the computer, doesn't it? Are you really using the latest version?

#296 toxicwolf

  • Members
  • 201 posts
  • LocationUnited Kingdom

Posted 27 July 2012 - 12:32 PM

View PostXfel, on 27 July 2012 - 12:21 PM, said:

Damn I thought I fixed that one. It happens when breaking the cable directly adjacent to the computer, doesn't it? Are you really using the latest version?
Yes, it does. And I'm using the version supplied by main link on the OP, and haven't ever had a previous version of this mod.

#297 Marval

  • Members
  • 47 posts

Posted 01 August 2012 - 03:18 PM

Any progress with problems with names in SMP?

#298 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 02 August 2012 - 05:04 AM

That is not my problem. FML has support for it. if your mod creators map the names on server like the did on client (yes it's the same code) then it will work.

#299 Xfel

    Peripheral Designer

  • Members
  • 515 posts

Posted 02 August 2012 - 06:27 PM

The next version of Peripehral cable will contain a modder API, you can get it already here. Please tell me if you miss any function so that I can add it.

#300 xuma202

  • Members
  • 288 posts
  • LocationBonn Germany

Posted 02 August 2012 - 07:59 PM

View PostXfel, on 02 August 2012 - 06:27 PM, said:

The next version of Peripehral cable will contain a modder API, you can get it already here. Please tell me if you miss any function so that I can add it.

Thank you Xfel. :ph34r:/>

I have some questions concerning the API:
  • Is a peripheral in the same map my peripheral is in when they are both connected to one Computer but not directly to each other via a cable? - I assume no. If so can you plz give access to these peripherals too. Else wise I'll still have the same problem with my Touch Pen I told you about, when the Monitor and the Pen Dock are attached to the Computer via cables on different sides.
  • When A computer is attached to the network more than 1 time what will String getComputerSide(IComputerAccess computer) return?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users