Jump to content




Lightshot 1.5 - Pause Your Recording

lua media computer

170 replies to this topic

#81 Sxw

  • Members
  • 306 posts
  • LocationWhenever, Wherever!

Posted 10 February 2013 - 09:53 AM

Wait... I looked at the save file, possible bug if you try to record something with [[ or ]] in it?

#82 TheOddByte

    Lazy Coder

  • Members
  • 1,607 posts
  • LocationSweden

Posted 10 February 2013 - 12:13 PM

I should let you know if you have'nt noticed this or someone has posted this(Did'nt bother to read every post)
That when recording it seems like you can't enter a dir/folder..

Just noticed that that was fixed...
Great work anyway! :D

#83 TheOddByte

    Lazy Coder

  • Members
  • 1,607 posts
  • LocationSweden

Posted 10 February 2013 - 02:45 PM

By the way..
Could you maybe add something like Play/Pause/Rewind/Fast Forward in this program?
Is that possible?
If so then that would be awsome!

#84 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 10 February 2013 - 02:46 PM

View PostHellkid98, on 10 February 2013 - 02:45 PM, said:

By the way..
Could you maybe add something like Play/Pause/Rewind/Fast Forward in this program?
Is that possible?
If so then that would be awsome!
Thats where players come in... Like the up and coming CCTube :)

#85 NeverCast

  • Members
  • 400 posts
  • LocationChristchurch, New Zealand

Posted 11 February 2013 - 01:23 PM

CCTube Rewind may only be able to step backwards in keyframes, or I'll have to do some reverse rendering. Should be possible actually, We'll have to see how it goes :D

#86 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 11 February 2013 - 06:09 PM

View PostNeverCast, on 11 February 2013 - 01:23 PM, said:

CCTube Rewind may only be able to step backwards in keyframes, or I'll have to do some reverse rendering. Should be possible actually, We'll have to see how it goes :D
I already told you that was on the TODO list... not my fault you cant read :P

#87 NeverCast

  • Members
  • 400 posts
  • LocationChristchurch, New Zealand

Posted 11 February 2013 - 11:15 PM

Well sorry but I wanted to compress files by 90% instead of allowing easy reverse :P

#88 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 11 February 2013 - 11:24 PM

View PostNeverCast, on 11 February 2013 - 11:15 PM, said:

Well sorry but I wanted to compress files by 90% instead of allowing easy reverse :P
So you should be! now stop flaunting this on an unrelated topic :P

#89 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 17 February 2013 - 02:46 AM

Hey Grav,

thought of another cool idea for an update in addition to a gui, and stuff... figured I'd post it here over my topic as it relates to this :P

Other idea is:
The ability to continue recording after a controlled restart (i.e. not a server shutdown or chunk unload or CTRL+R)

Details:
if a recording is in progress and os.reboot is called, it pauses the recording, renames the startup if it exists, makes one to run itself, saves its content so far, reboots the computer, opens up the video file again, grabs its data, removes the temp file, removes its startup, renames the old startup, unpauses the recording, runs the startup....

or something to that effect... thoughts?

regards,
theoriginalbit :)

EDIT: Since you aren't following your own topic, this should get your attention :P

GravityScore said:


Edited by TheOriginalBIT, 17 February 2013 - 04:26 AM.


#90 remiX

  • Members
  • 2,076 posts
  • LocationSouth Africa

Posted 17 February 2013 - 11:10 AM

Doesn't look like Gravity looks at this thread at all :P

TOB's suggestions sounds really cool ...

#91 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 17 February 2013 - 01:03 PM

View PostremiX, on 17 February 2013 - 11:10 AM, said:

Doesn't look like Gravity looks at this thread at all :P
Indeed it seems that way :P

#92 Cranium

    Ninja Scripter

  • Moderators
  • 4,031 posts
  • LocationLincoln, Nebraska

Posted 17 February 2013 - 05:30 PM

View PostTheOriginalBIT, on 17 February 2013 - 02:46 AM, said:

-snip ridiculously long and complicated explanation of resume on startup=
I actually like this idea. That way, you can record using "reboot" as a command, and how it relates to running a startup program.

#93 GravityScore

  • Members
  • 796 posts
  • LocationLand of Meh

Posted 17 February 2013 - 05:44 PM

View PostTheOriginalBIT, on 17 February 2013 - 01:03 PM, said:

View PostremiX, on 17 February 2013 - 11:10 AM, said:

Doesn't look like Gravity looks at this thread at all :P
Indeed it seems that way :P

My train of thought: "Huh? People... in my thread! D: I must respond SOON..." <- Repeat each time I see the thread.

Anyway, I do like the idea. It would involve a bit of shuffling around, but it's doable. I'll look into it :P

#94 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 17 February 2013 - 06:27 PM

View PostGravityScore, on 17 February 2013 - 05:44 PM, said:

My train of thought: "Huh? People... in my thread! D: I must respond SOON..." <- Repeat each time I see the thread.
Lol... Thats why I follow, coz then the notification annoys me :P

View PostGravityScore, on 17 February 2013 - 05:44 PM, said:

Anyway, I do like the idea. It would involve a bit of shuffling around, but it's doable. I'll look into it :P
YAY! :D good luck :)

#95 Shnupbups

  • Members
  • 596 posts
  • LocationThat place over there. Y'know. The one where I am.

Posted 18 February 2013 - 08:48 PM

BUG REPORT:

Lightshot does not record program errors.
If a program you're running errors, you cannot see the error in the finished recording.

#96 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 18 February 2013 - 08:50 PM

View PostShnupbups100, on 18 February 2013 - 08:48 PM, said:

BUG REPORT:

Lightshot does not record program errors.
If a program you're running errors, you cannot see the error in the finished recording.
Lol nice pickup ;)

Should pickup a BSoD, but I feel I know why it doesn't pickup the error, lets see if Grav knows why :P

#97 GravityScore

  • Members
  • 796 posts
  • LocationLand of Meh

Posted 18 February 2013 - 08:51 PM

View PostShnupbups100, on 18 February 2013 - 08:48 PM, said:

BUG REPORT:

Lightshot does not record program errors.
If a program you're running errors, you cannot see the error in the finished recording.

FUUUUUUUUU....

This always breaks :( I'll try and see what's wrong soon - MUST. FINISH. FIREWOLF 2.4/3.0 ARRRGGG. It's slowly becoming the death of me.

I might have a bit of re-writing to do...

#98 TheOddByte

    Lazy Coder

  • Members
  • 1,607 posts
  • LocationSweden

Posted 24 February 2013 - 09:19 AM

I have some suggestions here if you don't mind.
Spoiler


#99 remiX

  • Members
  • 2,076 posts
  • LocationSouth Africa

Posted 24 February 2013 - 09:57 AM

Hey grav, have you been working on a fix for Lightshot not capturing api's printing stuff and errors? :P

#100 theoriginalbit

    Semi-Professional ComputerCrafter

  • Moderators
  • 7,332 posts
  • LocationAustralia

Posted 24 February 2013 - 04:18 PM

View PostHellkid98, on 24 February 2013 - 09:19 AM, said:

I have some suggestions here if you don't mind.
Spoiler
It's pretty hard to know how big a file is going to be before recording it... both suggestions would require knowing how big the file is...





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users


  • Google